ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενδοκυβερνητική σύγκρουση με αγκάθι την εφεδρεία

19:42 - 07 Αυγ 2012 | Πολιτική
Ενδοκυβερνητική σύγκρουση με αγκάθι την εφεδρεία
Την κατηγορηματική αντίθεσή του εξέφρασε ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε, 'διαφωνούσα τότε, διαφώνώ και τώρα. Πρόκειται για φιάσκο".

Σε μείζον ζήτημα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, έχει αναχθεί η προοπτική της εργασιακής εφεδρείας, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλο, να έρχονται σε σύγκρουση με τον Υπουργό για τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, ενώ όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν οριστικοποιήθηκε αφού αύριο ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, θα επισκεφθεί το Υπουργείο Οικονομικών για την εξειδίκευση των μέτρων.

Πρώτος εξήλθε του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Ευάγγελος Βενιζελος ο οποίος δήλωσε για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο: «Εχω δεσμευθεί και προεκλογικά για αυτό το ζήτημα, ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις». Στο θέμα των ναυπηγείων, τόνισε: «Εχουμε καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανά τα δύο μεγάλα ναυπηγεία. Θα συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθούσαμε να διασώσουμε την ναυπηγική βιομηχανία, να διαφυλάξουμε τις θέσεις εργασίας». «Η πραγματική οικονομία είναι πάντα το πρόβλημα», τόνισε

«Είχαμε μία αρνητική εμπειρία με την εργασιακή εφεδρεία» είπε ο Ευ.Βενιζέλος. «Ήταν μία αναγκαστική κατάσταση που δεν ήταν ποτέ επιθυμία της κυβέρνησης» σημείωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:11 - 07 Αυγ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.