ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Nέο «χτύπημα» από τον Παναγιωτακόπουλο

13:03 - 21 Αυγ 2012 | Πολιτική
Κριτική σε υψηλούς τόνους, αναφορικά με το πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που προωθεί το οικονομικό επιτελείο και η κυβέρνηση, άσκησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση μετατρέπεται σε Προκρούστη κάθε κοινωνικού δικαιώματος».

Είπε δε, μεταξύ άλλων, ότι «οι ίδιοι» που υποσχέθηκαν «όχι άλλες μειώσεις μισθών» και «όχι απολύσεις» ετοιμάζονται, όπως είπε, να κόψουν συντάξεις, μισθούς και μεροκάματα «και να στείλουν στην ανεργία, με την επικάλυψη της εφεδρείας, χιλιάδες εργαζομένους, ανθρωποθυσία στις απαιτήσεις των εκβιαστών - δανειστών».

 

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «οι ευθύνες της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και οφείλει να αναλογιστεί το μέγεθος αυτής της καταστροφικής πολιτικής» και συμπλήρωσε ότι «καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρξει σε τέτοιες πολιτικές αποφάσεις».

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι «το "πείραμα" της συμμετοχής στην κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής πρέπει να σταματήσει» και να αποφασίσει η παράταξη «αν θα σταθεί σαν υπερασπιστής των συμφερόντων του λαού ή αν θα μετατραπεί σε εκτελεστή του».

«Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ανοχή τέλος», κατέληξε η δήλωση του κ. Παναγιωτακόπουλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.