ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση μας γυρίζει δεκαετίες πίσω

13:47 - 31 Αυγ 2012 | Πολιτική
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM»

«Βαθύτατα υφεσιακό  το προωθούμενο πακέτο μέτρων,  οι επιπτώσεις του θα ισοδυναμούν με μια εικόνα, η οποία θα θυμίζει τη μεταπολεμική περίοδο».

 

Πρόκειται περί σκληρών και οριζόντιων μέτρων, τα οποία ουσιαστικά στήνουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας κυριολεκτικά στο απόσπασμα... Μας

γυρίζουν δεκαετίες πίσω».

 

Εκτίμησε μάλιστα ότι αυτό δεν είναι «το τελευταίο πακέτο μέτρων», καθώς, όπως τόνισε, οι παρεμβάσεις αυτές θα γεννήσουν «Ακόμα περισσότερη ανεργία, θα βυθίσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση και θα ακολουθήσουν ξανά νέα μέτρα».

 

Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή σε σχέση με το μνημόνιο, ο κ. Σκουρλέτης διευκρίνισε ότι θα αφορά τη διερεύνηση της περιόδου από την υπογραφή του μνημονίου και έπειτα και ενδεχομένως και ένα διάστημα πριν το μνημόνιο.

 

Θα περιλαμβάνει, όπως σημείωσε τέλος, «τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες όσων ευθύνονται για υπαγωγή στο μνημόνιο, ποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων και αν υπήρχε ένας σχεδιασμός που τον ήξεραν λίγοι και αν ωφεληθήκαν κάποιοι απ’ αυτόν τον σχεδιασμό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.