ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσοχατζόπουλος: Συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τα περί μαύρου πολιτικού χρήματος

20:42 - 05 Σεπ 2012 | Πολιτική
«Δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το κράτος και τις ιδιωτικές αγορές», χαρακτηρίζει, με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τις πληροφορίες όσων υποστηρίζουν ότι έχει σχέση με εταιρείες που διακίνησαν χρηματικά ποσά.

Ο ίδιος αναφέρει στη δήλωσή του, πως ζήτησε από τους δικηγόρους του από δω και στο εξής να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
«Ψεύδονται, συκοφαντούν και λασπολογούν όποιοι υποστηρίζουν ότι δήθεν έχω οιαδήποτε σχέση με εταιρείες στο εξωτερικό, που διακίνησαν χρηματικά ποσά. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά αυτό που επανειλημμένα έχω δηλώσει και στη Βουλή: Ουδεμία σχέση έχω με εταιρείες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ούτε με τις επιχειρηματικές και οικονομικές δραστηριότητές τους», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Και προσθέτει: «Καταγγέλλω ως εκ τούτου δημόσια, όσους έχουν την ευθύνη αυτών των διαδόσεων, τις οποίες διαρρέουν «αφανώς», που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες στο πλαίσιο σχεδίου επηρεασμού εις βάρος μου της κοινής γνώμης και των πολιτών, όπως και των θεσμικών οργάνων της Δικαιοσύνης, που έχει την ευθύνη της έρευνας της υπόθεσης. Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.