ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ.Καρατζαφέρης: Το ευρώ είναι κρεματόριο

14:42 - 20 Σεπ 2012 | Πολιτική
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και παραδέχτηκε ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζει με συμπάθεια το ενδεχόμενο της επιστροφής στη δραμή, ενώ αναφέρθηκε με επικριτικό τρόπο, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Το ευρώ δεν είναι φυλακή, είναι κρεματόριο. Είναι η πρώτη φορά που αλληθωρίζω τρυφερά προς τη δραχμή... Τι είναι καλύτερο; Να μας διώξουν ή να πάμε μόνοι μας στη δραχμή. Εγώ προτιμώ να πάω μόνος μου. Ζούμε την αρχή της διάλυσης της Ευρώπης», ενώ  πρόσθεσε ότι τον φοβίζει το γεγονός πως «Ένα ολόκληρο σύστημα του κεφαλαίου προσπαθεί να πείσει ότι πρέπει να υποστούμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ».

 

Αναφερόμενος στα κόμματα που αποτλούν τη συγκυβέρνηση επισήμανε «Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δίνουν άλλοθι σε Τσίπρα, Καμένο και Μιχαλολιάκο να ανάψουν τον αναπτήρα».

 

Όσο για τους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός «Ο Πάνος Καμένος δεν έχει την αντοχή του ηγέτη. Ο Τσίπρας είναι Τζέιμς Ντην: επαναστάτης χωρίς αιτία. Το πρόβλημα εν αρχή δεν είναι ο πολιτικός, αλλά το εκδοτικό κατεστημένο και τα "ντόπερμαν" του οικονομικού συστήματος». Ειδικά για τη Χρυσή Αυγή, εξέφρασε το φόβο του ότι «προϊόντος του χρόνου, θα είναι ισχυρότερη του κράτους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.