ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Νέες βολές Παναγιωτακόπουλου κατά της ηγεσίας του κόμματος

10:58 - 25 Σεπ 2012 | Πολιτική
Ως «κύκνειο άσμα της αυτοκαταστροφικής του πορείας» χαρακτηρίζει τις κινήσεις του κόμματος ο κ. Παναγιωτακόπουλος

Την «πλήρη» διαφωνία του με τα μέτρα «που προτείνονται από τους κυβερνητικούς εταίρους», αλλά και «με τη στάση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να αποδέχεται τον ρόλο του συνεργού στο έγκλημα που ετοιμάζεται», εξέφρασε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος.

 

Ειδικότερα, υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι «για το ΠΑΣΟΚ αυτή η επιλογή είναι επιλογή προσβλητική για την ιστορία του και την προσφορά του σε αυτό τον τόπο», «είναι επιλογή μιας ακόμα ρήξης με το προοδευτικό του παρελθόν» και ότι «ίσως να είναι το κύκνειο άσμα της αυτοκαταστροφικής του πορείας».

 

Υποστήριξε δε ότι «η συμμετοχή σε αυτή την αυτοκαταστροφική και αντιλαϊκή επιλογή επαναπροσδιορίζει τη στάση κάθε εναπομείναντος προοδευτικού μέλους του».

 

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος άσκησε κριτική συνολικά στους συμμετέχοντες στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «υποταγή» τους στις διαθέσεις της τρόικας, «έξω και πέρα από προεκλογικές εξαγγελίες και από προγραμματικές συμφωνίες».

 

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι οι εξαγγελίες του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο «γίνονται κουρελόχαρτα», ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ «διαγράφονται καθώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά την τελευταία τριετία κατώτερο των περιστάσεων, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που το χωρίζει πλέον από τον λαό» και πως η ΔΗΜΑΡ «προσαρμόζει βίαια την πολιτική της ταυτότητα στις απαιτήσεις των δανειστών- εκβιαστών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.