ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σ.Κεδίκογλου: Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας

13:08 - 10 Οκτ 2012 | Πολιτική
Ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι οι προσπάθειες και οι θυσίες που κάνει ο ελληνικός λαός έχουν αναγνωριστεί απο την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ενώ επισήμανε πως τα μέτρα θα κλείσουν.

«Ήταν ξεκάθαρη, νομίζω, η υποστήριξή της στις προσπάθειες που κάνει αυτή η κυβέρνηση. Αναγνώριση των προσπαθειών που έχουν γίνει, των θυσιών που έχουν γίνει από τον ελληνικό λαό», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha».

 

«Και οι Ευρωπαίοι, αλλά και το ΔΝΤ, αναγνωρίζουν ότι πάμε καλά. Το αν έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, σε σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών εξελίξεων, είναι ένα άλλο ζήτημα. Οι προσπάθειες της Ελλάδας αναγνωρίζονται».

 

Σχετικά με τα μέτρα, ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε πως τα μέτρα θα κλείσουν και γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση πρός αυτή την κατέυθυνση «Θα κλείσουν τα μέτρα. Θα περιμένετε να δούμε την τελική μορφή. Ξέρετε πολύ καλά ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, γι` αυτό και οι διαβουλεύσεις έχουν κρατήσει τόσο πολύ. Γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.