ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Δραχμή και ο Αλαβάνος

00:09 - 15 Οκτ 2012 | Πολιτική
Ο Πρόεδρος του «Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής»!!! (τί όνομα κι αυτό) κ. Αλέκος Αλαβάνος επαναφέρει το σενάριο της Δραχμής θεωρώντας μάλιστα οτι αυτή είναι η ενδεδειγμένη για τη χώρα λύση.

 

Αν δεν γνωρίζαμε οτι πρόκειται περί τιμίου ανδρός, θα λέγαμε οτι εξυπηρετεί τίποτα μεγαλολαμόγια. Γνωρίζουμε όμως οτι δεν πρόκειται περί αυτού, συνεπώς ο Αλαβάνος πράγματι πιστεύει οτι πρέπει να γυρίσουμε στη Δραχμή και υποστηρίζει οτι πρέπει αμέσως να αρχίσουν οι προετοιμασίες ενός σχεδίου εξόδου απο το Ευρώ, ενός «Plan B”.

«Αλλιώς» λέει ο Αλαβάνος, «θα εκδηλωθεί έκρηξη λαικής οργής που θα είναι τυφλή».

Και εμείς του λέμε:  Δεν φαντάζεσται πόσο μεγάλη και πόσο τυφλή θα είναι η οργή του λαού αν φύγουμε απο το Ευρώ και πάμε στη Δραχμή κύριε Αλαβάνε.

Περίεργη πάντως η ψυχοσύνθεση του κ. Αλαβάνου. Πιστεύει στις ακραίες λύσεις και καταστρέφεται απο αυτές.

Έτσι την πάτησε και με τον Τσίπρα και τις Συνιστώσες. Έβαλε τον Τσίπρα αρχηγό, ο Τσίπρας τον πέταξε έξω. Έβαλε τις Συνιστώσεις στην κοινοβουλευτική Αριστερά, θα είναι η αιτία της διάλυσης της διότι οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στον Κοινοβουλευτισμό, θέλουν επανάσταση.

Τώρα λέει για τη Δραχμή, και δεν σκέφτεται οτι οι δικοί του θα τον φάνε ζωντανό αν πάμε στη Δραχμή.

Ξανασκεφτείτε το κ. Πρόεδρε. Εκτός αν στόχος σας είναι η διευκόλυνση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα με το να πάρετε όσες Συνιστώσες θέλουν δραχμή, στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Αυτό πράγματι θα διευκόλυνε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.