ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαρκής τροφοδοσία του Μεγάρου Μαξίμου με πίτσες ολόκληρο το Σαββατοκύριακο

10:21 - 29 Οκτ 2012 | Πολιτική
Πίτσες κέρναγε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους υπουργούς που πέρασαν το Σαββατοκύριακο τους στο Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζοντας τα προαπαιτούμενα μέτρα (Prior actions) που θα κατατεθούν με τον προυπολογισμό στη Βουλή την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις διαρκείς συσκέψεις, έγινε ενδελεχής έλεγχος όλων των υπουργικών εισηγήσεων απο τον πρωθυπουργό, δόθηκαν σαφείς οδηγίες για διορθώσεις και εν τέλει το σύνολο των μέτρων "έκλεισε".

Πάντως, απο όλους αναγνωρίστηκε οτι ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης, διαθέτει την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ μεταξύ των υπουργών, αφού ..."ζήτησε την έγκριση του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα για να παραγγείλει τις πίτσες μετά απο εισήγση του Πρωθυπουργού για την παραγγελία τους".

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι προσπάθειες της κυβέρνησης για υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που απαιτεί η τρόικα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες απο την τρόικα η οποία στο περιθώριο των συναντήσεων του Euroworking Group εκφράζει σχεδόν τον ...θαυμασμό της για τις "υπεράνθρωπες προσπάθειες" που καταβάλλονται στην Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος της τρόικας κ. Μόρς φέρεται να είπε οτι στην Ελλάδα γίνεται "ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν" .

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.