ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Μανιάτης: Θα γίνουν εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτρα

21:22 - 01 Νοε 2012 | Πολιτική
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης δήλωσε ότι αν καταψηφιστούν τα μέτρα την ερχόμενη εβδομάδα, η χώρα θα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές. Παράλληλα, τόνισε ότι το κόμμα του θα μείνει πιστό στην γραμμή που ακολουθεί μέχρι στιγμής και μίλησε για Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης.

«Η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Υπάρχουν άλλοι συσχετισμοί δυνάμεων, προφανώς, θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές». ανέφερε ο Γ. Μανιάτης και πρόσθεσε:

 

 «Εμείς, και εγώ προσωπικά, αλλά και το κόμμα μου, η μέγιστη πλειοψηφία των συναδέλφων, έχουμε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση τετραετίας και ευθύνης, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει σε πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, θέλουμε να δημιουργηθεί και μια Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί, είμαστε ξεκάθαρο. Πρέπει να τοποθετηθεί ο καθένας με αίσθημα ευθύνης απέναντι σ' ένα μείζον θέμα: οδηγούμε τη χώρα σε χάος και εκλογές τώρα, ή υιοθετούμε τα μέτρα, παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή να υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση και προοπτική για τη βιωσιμότητα του χρέους και δουλεύουμε μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους, προκειμένου ν' αλλάξει η κεντρική κατεύθυνση της Ευρώπης;».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:01 - 01 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.