ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολαυστικές αντιπαραθέσεις πολιτικών στη Βουλή

21:15 - 07 Νοε 2012 | Πολιτική
Κασιδιάρης προς Γεωργιάδη: «Αν δεν βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια».

Απολαυστικούς διαλόγους για τους πολίτες που παρακολούθησαν ζωντανά τη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή προσέφεραν οι βουλευτές των κομμάτων, καθώς αντιπαρατίθονταν λεκτικά από τα έδρανα.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, οι οποίοι διακπληκτίζονταν για τους μισούς των βουλευτών.

Από το βήμα της βουλής ο Ηλία Κασιδιάρης δήλωσε: «Έχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα...». Στα λόγια αυτά αντέδρασε έντονα ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε λέγοντας: «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» και ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε σχολιάζοντας: «Αν δεν βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια».

Εκνευρισμένος ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ψεύτης» και ο κ. Κασιδιάρης του απάντησε με έντονο ύφος: «Πόσα παίρνεις ρε; Πες εδώ και τώρα πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000 ευρώ... Το 2ο εκκαθαριστικό που έχω είναι αξιωματικών του στρατού του αδελφού μου που ο μισθός του θα γίνει 750 ευρώ και θα του ζητήσουμε να αντιμετωπίσει τους Τούρκους».

 

Καμμένος: «Ποιοι κατάγονται από Καρδίτσα εδώ μέσα»

 

 

Επιπλέον, όταν ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας ανακοίνωσε την απόσυρση της τροπολογίας για τους εργαζόμενους στη Βουλή, δέχθηκε λεκτική επίθεση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένου ο οποίος ζήττησε από τον υπουργό Οικονομικών, να ανακαλέσει και να παραιτηθεί. Επιπλέον, ζήτησε να γίνει γνωστό ποια συγγενικά πρόσωπα έχουν διοριστεί στη Βουλή τα τελευταία χρόνια, «για να δούμε – όπως είπε - ποιοι κατάγονται από την Καρδίτσα εδώ μέσα».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:27 - 07 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.