ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 153 πέρασε το Μνημόνιο III - Διαγραφές 7 βουλευτών σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Σαμαράς: "Η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα"

01:18 - 08 Νοε 2012 | Πολιτική
Με 153 πέρασε το Μνημόνιο III - Διαγραφές 7 βουλευτών σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Σαμαράς: "Η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα"
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διέγραψαν του βουλευτές Κουτσούκο, Μπόλαρη, Γκερέκου, Σκανδαλίδη, Κασσή, Παραστατίδη και Κασαπίδη.

Με 153 ψήφους υπέρ και διαγραφή 7 βουλευτών από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπερψηφίστηκαν τα μέτρα που προβλέπονται στο Πολυνομοσχέδιο. "Όχι" ψήφισαν 128 βουλευτές και "παρών" 18 βουλευτές. Η κυβέρνηση κατάφερε να περάσει τον πρώτο σκόπελο και περιμένει την ψήφιση του προϋπολογισμού την Κυριακή. Ωστόσο, όλα θα κριθούν τη Δευτέρα στο Eurogroup, όπου η Αθήνα περιμένει την έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης.

 

Από το ΠΑΣΟΚ διεγράφησαν οι βουλευτές που δεν ψήφισαν το Πολυνομοσχέδιο. Πρόκειται για τους Γιάννη Κουτσούκο, Μάρκο Μπόλαρη, Άντζελα Γκερέκου, Κώστα Σκανδαλίδη, Μιχάλη Κασσή και Θεόδωρο Παραστατίδη. Από τη ΝΔ διαγράφηκε ο Γιώργος Κασαπίδης. 

 

 

Σαμαράς: "Η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα"

Εξερχόμενος από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: " Η Ελλάδα έκανε σήμερα ένα μεγάλο βήμα. Ένα βήμα προς την ανάκαμψη. Για να βρούνε δουλειά τα παιδιά μας. Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός. Θα πάει κι αυτός καλά. Αλλά η πραγματική δουλειά έρχεται από τη Δευτέρα και μετά. Εκεί θα επικεντρωθεί η προσοχή μας, γιατί μοναδικός στόχος, και προσωπικό στόχο έχω να δώσουμε το δικαίωμα της ανάπτυξης στον ελληνικό λαό, να του ξαναδώσουμε το χαμόγελο και αυτό δε μπορεί να γίνει παρά μόνο με πολλή δουλειά, συντονισμένη δράση, επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και γενικά με κινήσεις που γενικά θα δώσουν και προς τα μέσα την αλλαγή της ψυχολογίας και προς τα έξω.... Ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα".

 

Τελευταία τροποποίηση στις 09:32 - 08 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.