ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Κίνα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Κούρκουλας

15:08 - 23 Νοε 2012 | Πολιτική
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας θα αναχωρήσει για την Κίνα προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 11ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Κίνας – Ελλάδας στο Πεκίνο την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του θα έχει ως εξής:

Την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου θα παραβρεθεί σε επενδυτικό σεμινάριο όπου θα είναι ο κύριος ομιλητής και το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του “Invest in Greece” στο Πεκίνο.

Την ίδια ημέρα θα συναντηθεί με τον Κινέζο ομόλογό του XIE Hangsheng, καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο της COSCO, Captain WEI Jiafu.

Την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις εργασίες της 11ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής στις οποίες θα συμπροεδρεύει με τον Υφυπουργό Εμπορίου της Κίνας.

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε επιχειρηματικό Forum ελληνικών προϊόντων, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σαγκάη.

Tην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Δ. Κούρκουλας θα συμμετάσχει στο επενδυτικό Forum που συνδιοργανώνουν το Γενικό Προξενείο Σαγκάης και το Γραφείο ΟΕΥ, όπου θα είναι ο κύριος ομιλητής.

Στο forum θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα αποκρατικοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ και οι επενδυτικές ευκαιρίες από το «Invest in Greece». Τέλος ο Υφυπουργός θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες της Σαγκάης, καθώς και με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα θα συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Κίνα ο Γενικός Γραμματέας ΔΟΣ&ΑΣ Π. Μίχαλος.

 
Τελευταία τροποποίηση στις 15:29 - 23 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.