ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε 48ώρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

14:03 - 12 Δεκ 2012 | Πολιτική
Εντείνει τις κινηυτοποιήσεις της η ΠΟΕ ΟΤΑ
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι εμμένουν στις αντιδράσεις τους κατά της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας.
 

Στη σχετική απόφαση κατέληξε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενώ ήδη από χθες είχε εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη αλλά και συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, η οποία έχει κηρυχθεί για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα συμμετέχουν σε καμία εργασία, ούτε στην αποκομιδή των απορριμμάτων.


Οι αντιδράσεις των εργαζομένων κλιμακώνονται ύστερα από την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της απογραφής των υπαλλήλων, διαγράφοντας από τη λίστα και θέτοντας σε διαθεσιμότητα όλους τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) που ανήκουν σε φορείς που δεν απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.