ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Χλιαρή αντίδραση για τις καρατομήσεις στις ΔΟΥ

23:21 - 19 Δεκ 2012 | Πολιτική
Με ανακοίνωσή του ο Εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, χαρακτηρίζει οπισθοδρομική τη διαδικασία σχετικά με τις μετακινήσεις και αντικαταστάσεις στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών.

Η ανακοίνωση:
 
«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Οικονομικών προχώρησε σε μετακινήσεις στελεχών, αντικατάσταση Προϊσταμένων Δ/νσεων και Υποδ/νσεων, καθώς και σε πλήρωση κενών θέσεων σε κρίσιμους τομείς του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
 
Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι επιλογές των προσώπων  όφειλαν να γίνουν με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο που θεσπίζει κριτήρια και αξιολογεί τις επιδόσεις των στελεχών σε σχέση και με τους στόχους που τους έχουν τεθεί.
 
Κάθε άλλη διαδικασία επιλογής  συνιστά οπισθοδρόμηση σε πρακτικές και αντιλήψεις που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών και ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.
 
Το ΠΑΣΟΚ είχε εγκαίρως επισημάνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συζητήσεις που θα αφορούν επιλογές  προσώπων και ότι επιθυμούσε οι τοποθετήσεις να γίνουν βάσει αξιολογήσεων. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.»

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.