ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις δύο ψηφοφορίες θα συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ

11:36 - 17 Ιαν 2013 | Πολιτική
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε τη συμμετοχή στις προτάσεις για ψηφοφορία της τρικομματικής κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι σε αυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

Ξεκινάσει σε λίγη ώρα η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για τον αριθμό των κάλπεων και τον τρόπο ψηφοφορίας στις σημερινές προτάσεις για τυχόν ευθύνες στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

ΚΟ της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να συμμετέχει στην πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή, όπου θα τεθεί η πρόταση της κυβέρνησης για προανακριτική επιτροπή, που θα αφορά τυχόν ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στη δεύτερη κατά σειρά ψηφοφορία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ως γνωστόν, πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου, προτείνεται να αναζητήσει τυχόν ευθύνες του Ευ. Βενιζέλου.

Οσον αφορά την τρίτη ψηφοφορία, την πρόταση των ΑΝΕΛ που προσυπογράφει η Χρυσή Αυγή, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα παραμείνουν στην αίθουσα αλλά δεν θα μετέχουν στην ψηφοφορία, για να μην νομιμοποιήσουν την πρόταση στην οποία μετέχει και η Χρυσή Αυγή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.