ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: «Αυτοί που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα έχουν τα νεύρα τους»

21:28 - 17 Ιαν 2013 | Πολιτική
Βενιζέλος: «Αυτοί που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα έχουν τα νεύρα τους»
«Βολές» κατά ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που τόνισε ότι «η Ελλάδα μπαίνει σε φάση στροφής».

Νέα δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο  Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί των προτάσεων για προκαταρκτική επιτροπή σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

 

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τα περί στοχοποίησης του κόμματός του, κάνοντας λόγο για πολιτική σκευωρία, και υποστήριξε πως απώτερος ομολογημένος, όπως είπε, στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση.

 

«Η στρατηγική της εφόδου για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας επανέρχεται μετά τις εκλογές αλλά ξαναχάνει. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα, αλλά το ρεσάλτο, που για να πετύχει πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής. Στις εκλογές του Ιουνίου ανέκοψε τη στρατηγική της εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ. Απώτερος στόχος, που έχει ομολογηθεί επισήμως, είναι να πέσει η κυβέρνηση» σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ αμηχανία, απόλυτο στρατηγικο αδιέξοδο, αδυναμία διαχείρισης του νέου πολιτικού του μεγέθους, ενώ τον κατηγόρησε και για φλερτ με τη βία. «Τι να πω; Για τη Βίλα Αμαλία; Για τον οικιακό εξοπλισμό;» ανέφερε σε ειρωνικό τόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 03:44 - 18 Ιαν 2013

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.