ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΜΜ: Κανονικά τα τρόλεϊ, την Τρίτη η απόφαση για τα λεωφορεία

15:57 - 28 Ιαν 2013 | Πολιτική
Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, στον ΟΣΕ και οι τεχνικοί του ΟΑΣΑ. Στο δρόμο βγήκαν τα τρόλεϊ, ξεκινούν τα δρομολόγια του Προαστιακού και σταδιακά αποκαθίστανται τα δρομολόγια του ΟΣΕ

Οι οδηγοί των λεωφορείων αποφασίζουν την Τρίτη για τη στάση που θα κρατήσουν. Με επιστρατευμένο προσωπικό λειτουργούν το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ. Ο νόμος θα εφαρμοστεί, διαμηνύει η κυβέρνηση.

«Κάνουμε πράξη, την πρόσκληση της διοίκησης για διάλογο», ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου των τεχνικών του ΟΑΣΑ Απόστολος Ραυτόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα συνεδριάσουν στις 10 το πρωί της Τρίτης, οπότε μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία στο λεκανοπέδιο.

Με επιστρατευμένο προσωπικό λειτουργούν το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ.

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα υπάρξει γενική αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και εμμένει στη σκληρή γραμμή που έχει ακολουθήσει ώς τώρα. Κύκλοι από το υπουργείο Ανάπτυξης διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εφαρμοστεί ο νόμος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.