ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλαζονική χαρακτηρίζει την κριτική Στουρνάρα ο Μ. Κεφαλογιάννης

21:44 - 04 Φεβ 2013 | Πολιτική
Νέα πυρά του Μανώλη Κεφαλογιάννη δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών γ. Στουρνάρας, αυτή τη φορά για την κριτική που ασκεί στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο κ. Κεφαλογιάννης του «χρεώνει» αλαζονεία, ενώ εκφράζει αμφιβολίες για το βαθμό που θα έπαιρνε στα μαθήματα πολιτικής ιστορίας.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Κεφαλογιάννης είπε χαρακτηριστικά: «Οι απαντήσεις που δίνει στις συνεντεύξεις είναι κοφτές και καλές. Το να κάνεις όμως κριτική από την δεκαετία του ΄90 που μετείχε στο οικονομικό επιτελείο του Κ. Σημίτη μέχρι και την περίοδο του Κ. Καραμανλή αυτό είναι λίγο αλαζονικό.»

Μία ημέρα αφού ανέφερε ότι ο υπουργός Οικονομικών «λέει ανοησίες», ο γραμματέας της ΝΔ εξέφρασε αμφιβολίες για το βαθμό που θα έπαιρνε ο κ. Στουρνάρας στα μαθήματα πολιτικής ιστορίας.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Στα μαθήματα πολιτικής οικονομίας παίρνει άριστα, ίσως όμως τον καλέσουμε για μαθήματα πολιτικής ιστορίας εκεί δεν ξέρω τι βαθμό θα έπαιρνε. Για τα λάθη που καταλογίζει χρειάζεται περισσότερη συζήτηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Κεφαλογιάννης.

Τόνισε, πάντως, πως δεν υπάρχει αντιπαράθεση των βουλευτών της ΝΔ με τον Γ. Στουρνάρα και αναφερόμενος στα όσα είπαν οι κύριοι Βορίδης και Μητσοτάκης στην βουλή υποστήριξε πως αυτό που έγινε ήταν δημιουργικό καθώς οι απαντήσει που έδωσε στην συνέχει ο Γιάννης Στουρνάρας ότι δεν θα υπάρξει άλλος φόρος στα ακίνητα ξεκαθάρισε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.