ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: «Πιστεύω στη δύναμη και στο φιλότιμο του Έλληνα»

12:26 - 18 Φεβ 2013 | Πολιτική
Μήνυμα αισιοδοξίας για τους Έλληνες πολίτες, που πλήττονται από την κρίση, απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σημερινή ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στα υψηλά επίπεδα ανεργίας, αλλά και στις προσπάθειες της κυβέρνησης να ορθοποδήσει η χώρα αναφέρθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με αντικείμενο «πρωτοβουλία ενάντια στην κρίση ένας χρόνος δράσεων».

 

Έχει τραυματιστεί η κοινωνική συνοχή

«Έχει τραυματιστεί η κοινωνική συνοχή, όταν η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%» είπε ο πρωθυπουργός και τονίσε πως «η κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ξανά ψηλά την Ελλάδα, για να έρθει η οικονομική ανάκαμψη, για να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά». Υπογράμμισε ωστόσο, πως «πιστεύω στη δύναμη και στο φιλότιμο του Έλληνα. Όλοι μαζί θα νικήσουμε με έμπνευση, δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας».

Τέλος ο πρωθυπουργός εξήρε το «σπουδαίο έργο» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και έκανε ειδική αναφορά στο έργο πολιτισμού που πραγματοποιεί στο φαληρικό δέλτα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.