ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή στην Αττική

09:04 - 22 Φεβ 2013 | Πολιτική
Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την ισχυρή νεροποντή, και το κατά καιρούς χαλάζι, που πέφτει με αμείωτη ένταση από τα μεσάνυχτα στην Αττική.

 Πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου.

Εξαιτίας του μεγάλου ύψους που έφτασαν τα νερά, παραμένουν κλειστοί η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας, η Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, η Περιφερειακή Αιγάλεω και η Εθνική Οδός Αθηνών- Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο της Εθνικής Οδού, από τον Κηφισό μέχρι τη Λ.Κουμουνδούρου και στη Λεωφ. Ποσειδώνος από το ύψος του ΣΕΦ μέχρι τη Συγγρού.

Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί πάνω από 350 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια, καθώς και για απεγκλωβισμό οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαϊδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.