ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Μητσοτάκης: Σπάστε το ταμπού των απολύσεων στο Δημόσιο

08:06 - 01 Απρ 2013 | Πολιτική
Να προχωρήσει η κυβέρνηση σε απολύσεις στο Δημόσιο ως διαπραγματευτικό όπλο με την τρόικα πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στην φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αφορούν την μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών όπως τα "κόκκινα" δάνεια». Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm. O βουλευτής της ΝΔ σημείωσε:«Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εμπροσθοφυλακή της τρόικας

 

«Σε ρόλο εμπροσθοφυλακής της τρόικας ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης έθεσε σήμερα ευθέως το ζήτημα μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο, της διατήρησης του εξοντωτικού και εκβιαστικού χαρατσιού της ΔΕΗ προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα μέτρα», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.

 

«Ένας “μονόδρομος” υπάρχει και αυτός δεν είναι του μνημονίου αλλά της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.