ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές

08:27 - 17 Απρ 2013 | Πολιτική
Φοιτητικές και σπουδαστές εκλογές σήμερα σε όλες Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Αν και τα γνωστά " τραπεζάκια" με το υλικό των φοιτητικών παρατάξεων, αλλά και το συνηθισμένο σκηνικό έχει στηθεί στα Πανεπιστήμια, το κλίμα παραμένει υποτονικό, καθώς εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλη η μερίδα φοιτητών και σπουδαστών που δεν συμμετέχει ενεργά στην προεκλογική κίνηση των παρατάξεων.

 

Φέτος οι φοιτητικές εκλογές συμπίπτουν με την συγκρότηση των συμβουλίων Διοίκησης στα Πανεπιστήμια, αλλά και την εφαρμογή του σχεδίου "Αθηνά" το οποίο αποτελεί όλες αυτές τις ημέρες, κύριο θέμα συζητήσεων τόσο στα Πανεπιστήμια όσο και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

 

foitikes ekloges622 

 

Δεν είναι λίγοι πάντως, εκείνοι που πιστεύουν ότι ούτε και φέτος θα εκδοθούν κοινώς αποδεκτά αποτελέσματα, αλλά, όπως γίνεται επί σειρά ετών κάθε παράταξη θα δώσει και πάλι τα δικά της αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, σημασία αποδίδεται και από τους ίδιους τους φοιτητές στο ποσοστό συμμετοχής, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αν και υπήρχε μικρή άνοδος στη συμμετοχή, οι φοιτητικές εκλογές εξακολουθούν να μη συγκινούν τους ίδιους τους φοιτητές συνολικά, όπως συνέβαινε παλαιότερα χρόνια.

 

Οι κάλπες θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου, ωστόσο όπου υπάρχουν φοιτητές που δεν έχουν ψηφίσει θα δοθεί παράταση.

 

Διαβάστε επίσης

 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:45 - 17 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.