ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες στην υπόθεση της Μανωλάδας

11:03 - 19 Απρ 2013 | Πολιτική
Συνελήφθησαν οι τρεις δράστες στην υπόθεση της Μανωλάδας
Νωρίτερα είχαν συλληφθεί δύο άτομα που έδωσαν στέγη στους καταζητούμενους για τον τραυματισμό των αλλοδαπών εργατών.

Tη σύλληψη των τριών δραστών - επιστατών, που πυροβόλησαν εναντίον των μεταναστών που διεκδίκησαν τους μισθούς τους από την εργασία τους στα χωράφια φράουλας στη Νέα Μανωλάδα πέτυχε το πρωί η Αστυνομία. Οι δράστες που διέφευγαν από την ώρα της επίθεσης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Αμαλιάδα.

 

Πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 39χρονο και έναν 27χρονο, εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Ο 21 χρονος εντοπίστηκε στο δρόμο, στη διάρκεια έρευνας στην Αμαλιάδα, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν, παρουσία εισαγγελέα, σε δικηγορικό γραφείο της πόλης.

 

Σύλληψη δύο συνεργατών τους

 

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη άτομο συνελήφθη στην Ηλεία, γιατί έδωσε στέγη στους τρεις καταζητούμενους, για την ένοπλη επίθεση εναντίον των μεταναστών.

 

Ειδικότερα, συνελήφθη στην περιοχή Ρουπάκι ένας 38χρονος, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρείχε στέγη στους τρεις καταζητούμενους για την υπόθεση της ένοπλης επίθεσης εναντίον μεταναστών εργατών, στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.

 

Χθες είχε συλληφθεί σε κοινότητα της Πηνείας, ένας επίσης 38χρονος, διότι είχε δώσει στέγη σε δύο από τους τρεις καταζητούμενους.

 

Εναντίον των δύο συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:39 - 19 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.