ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μίνι υπουργικό για το πολυνομοσχέδιο

13:54 - 23 Απρ 2013 | Πολιτική
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει από τη 1.30 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Επί τάπητος τίθενται οι δομές πέντε υπουργείων και η επίσπευση των ενεργειών για τη μεταρρύθμιση στην Δημόσια Διοίκηση που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα.

Η απομάκρυνση των δημοσίων υπαλλήλων, οι συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών θα τεθούν στην συζήτηση που θα έχουν οι υπουργοί Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης, Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

 

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν και οι ρυθμίσεις των υπουργείων που θα συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Πέμπτη στην Βουλή και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος το συντομότερο δυνατό, ώστε έχουν κλείσει οι εκκρεμότητες από ελληνικής πλευράς πριν από την συνεδρίαση των κοινοτικών οργάνων για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων μέχρι τις 12 Μαΐου.

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.