ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ολυμπιακή εκεχειρία» στο Κιάτο για τους τρεις της κυβέρνησης

08:19 - 25 Απρ 2013 | Πολιτική
Με μια κοινή εμφάνιση, το πρωί της Πέμπτης, στο Κιάτο, στο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, όπου γίνεται το «ξεπάγωμα» των μεγάλων οδικών έργων θα επιχειρηθεί το «ζέσταμỨτων σχέσεων των τριών.
 Η επιχείρηση «Ολυμπιακή Εκεχειρία» είναι Πρωθυπουργικής εμπνεύσεως κι έρχεται λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις, που, όπως σημειώνουν στο Μαξίμου, θα δίνουν τόνο αισιοδοξίας και εξωστρέφειας. 
 
Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να επισκεφθεί το Κιάτο, ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο κ. Σαμαράς, αλλά και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος που αποδέχθηκε την πρόσκληση, να παραστεί στην εκδήλωση για την επανέναρξη των έργων. 

Στην τελετή προσκλήθηκε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Φ. Κουβέλης που όμως δεν θα παραστεί, διότι είναι στις Βρυξέλλες και το κόμμα θα εκπροσωπήσει ο γραμματέας του, κ. Ν. Τσούκαλης.


Σημειώνεται ότι τα έργα στο τμήμα αυτό έχει αναλάβει η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν οι εταιρείες, Vinci, Hochtief, Ακτωρ, ΓΕΚ-Τέρνα, J&P Άβαξ.
 
Στο φόντο αυτής της στόχευσης ο Πρωθυπουργός επιδιώκει να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα, που έχουν ανοίξει λόγω των «αγωνιών» που γενούν οι δημοσκοπήσεις, αλλά και η ανάγκη προώθησης συγκεκριμένων ρυθμίσεων στο Πολυνομοσχέδιο.
 
Το υπουργικό
 
Λίγες ώρες αργότερα ο κ. Σαμαράς θα δώσει σε συνέχεια της σύσκεψης για την ανεργία το τόνο των επομένων ημερών, ως επικοινωνιακό αντίποδα στο σκληρό πολυνομοσχέδιο. Δεν αποκλείεται να αναφερθεί στην προσωπικής του σφραγίδας επιχείρηση «διατήρησης της ελληνικότητας της ΕΤΕ» με στοιχεία που θα διαμορφώνουν κλίμα εν όψει και της Γ.Σ της ΕΤΕ τη Μεγάλη Δευτέρα. Επίσης, αναμένεται να τονίσει το γεγονός ότι, όπως καταδεικνύεται σε μελέτη της ICAP, υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης.
 
Διαβάστε επίσης:
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.