ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεδίκογλου: «Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους»

11:12 - 13 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε σε συνέντευξή του τη βούληση της κυβέρνησης ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν κανονικά.

«Δεν είναι μέθοδος να περιμένεις πότε η κοινωνία θα είναι πιο ευάλωτη στην πίεση και μάλιστα απειλώντας το πιο ευαίσθητο κομμάτι: τα 100.000 παιδιά που δίνουν τις πρώτες και πιο σημαντικές εξετάσεις της ζωής τους. Και σας ρωτάω: είναι αυτοί δάσκαλοι; Που την πιο κρίσιμη στιγμή της εκπαιδευτικής διαδικασίας επιλέγουν να δουν πόσα πιο πολλά μπορούν να πάρουν;» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τις κινητοποιήσεις και την επιστράτευση των καθηγητών.

 

«Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους. Κάναμε ό,τι έπρεπε και ελπίζουμε να εκτονωθεί η ένταση και να καθίσουμε να δούμε την ουσία των προβλημάτων της εκπαίδευσης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος διερωτήθηκε: «είμαστε περήφανοι για το επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε στα παιδιά μας; Για τη γλώσσα που μιλάνε; Για την ιστορία που ξέρουν; Νομίζω ότι τα ελληνικά που μαθαίναμε στα δικά μας χρόνια στο σχολείο, τα μαθαίναμε καλύτερα απ' ό,τι τα μαθαίνουν τώρα στα παιδιά».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.