ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Το 2014 η επιστροφή στις αγορές

19:23 - 13 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Σαμαράς: Το 2014 η επιστροφή στις αγορές
«Δε θα υπάχουν μνημόνια σε 2- 3 χρόνια« ανέφερε από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως το 2013 θα είναι η τελευταία πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα.

«Οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται και να αποδίδουν. Ο έλεγχος πάνω στα δημοσιονομικά μας έχει αποκατασταθεί.Για πρώτη φορά η άνοδος της ανεργίας αναχαιτίστηκε και ξεμπλόκαραν οι επενδύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι χάρη σε όλα αυτά «η ελπίδα ξαναγεννιέται».

 

«Εχουμε δρόμο, αλλά η πτώση σταμάτησε και σύντομα θα αρχίσει η άνοδος. Τώρα έχω μία έγνοια: να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Και ένα φόβο: να μη χαλαρώσουμε», πρόσθεσε.

 

Επιδίωξη, όπως είπε, είναι να πιασουμε τους στόχους, να βγουμε στις αγορές όσο γίνεται πιο γρήγορα και να αποφύγουμε νέα περιοριστικά μέτρα που δεν τα αντέχει η κοινωνία και η οικονομία.

 

Αναφερόμενος στο μέτωπο της κυβέρνησης με τους εκπαιδευτικούς και την επίταξη των καθηγητών της ΟΛΜΕ, ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε «βάζουμε τέλος στην κυριαρχία των συντεχνιών, με την συναίνεση της κοινωνίας».

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:40 - 13 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.