ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Γκαζοφονιάς» στις καφετέριες του κέντρου του Ηρακλείου!

13:22 - 15 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Ράλλυ μέσα ... στον πεζόδρομο έκανε ο οδηγός ενός ΙΧ, μάρκας Subaru, που λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι εισέβαλε με το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο απέναντι από τη Λότζια οδηγώντας ανάμεσα στις καφετέριες, χτυπώντας μάλιστα ένα τραπέζι σε μία από τις καφετέριες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Cretalive, αμέσως προκλήθηκε πανικός, αφού ο οδηγός πέρασε μπροστά από σχεδόν όλες τις καφετέριες και έφυγε από την οδό Μινωταύρου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο άνθρωπο ο οποίος είναι γνωστός στην πλατεία. Πολλές φορές, μάλιστα, πηγαίνει στην καφετέρια, που έγινε "στόχος" του, παραγγέλνει και φεύγει χωρίς να πληρώσει.

 

Η εισβολή με το αυτοκίνητο φαίνεται να προκλήθηκε μετά από άρνηση του προσωπικού της καφετέριας να του σερβίρει καφέ, αν δεν πληρώσει. Ο άνδρας έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε ... σε τέσσερις τροχούς χτυπώντας τραπέζι του μαγαζιού, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον από τους θαμώνες.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.