ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισχυρή έκρηξη με 13 τραυματίες στη Σαλαμίνα

12:58 - 19 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της έκρηξης που κατέστρεψε ολοσχερώς το εστιατόριο.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στη Σαλαμίνα όταν Ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε κλειστή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο τραυμάτισε 13 άτομα και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής. Από τους τραυματίες -οι περισσότεροι από θραύσματα τζαμιών- μόνο ένας είναι σοβαρότερα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να διατρέχει κίνδυνο. Οι υπόλοιποι τραυματίες έλαβαν πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας του νησιού.

 

Η ισχύς της έκρηξης -που σημειώθηκε εντός του καταστήματος- ήταν τέτοια ώστε η ταβέρνα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα κτίρια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον τόπο του συμβάντος θα μεταβεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να αναζητήσει τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια του καταστήματος.

 

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ δεν υπήρξε φωτιά στο χώρο. Επί τόπου βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και αστυνομικοί που διερευνούν το συμβάν.

 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το "R" στο   https://www.facebook.com/Reportersite

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.