ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Πρώτο στην ατζέντα του το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

11:39 - 20 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Στις 12 συναντάται αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το Γρ. της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη συναντάται με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ.Ρουπακιώτη με στόχο τη βελτίωση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και την επιτάχυνση της διαδικασίας εισαγωγής του στη Βουλή.
Στο φόντο των όσων συνέβησαν την Παρασκευή στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να αναδείξει σε κορυφαίο θέμα της πολιτικής ατζέντας το σχετικό νομοσχέδιο, που, όπως σημειώνουν στην Ιπποκράτους,  βασίζεται στις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ.
 
Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι καμία συντηρητική νοοτροπία και τακτική δεν επιτρέπεται να ανακόψει την πορεία ψήφισης και εφαρμογής του νομοσχεδίου, το οποίο θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για να ανακάμψει και δημοσκοπικά απέναντι στις πιέσεις που δέχεται τόσο από τα δεξιά του όσο κι από τα αριστερά του. «Περιθώριο για ολιγωρίες και πλαστές δικαιολογίες δεν υπάρχουν» τονίζουν και προσθέτουν στελέχη της Ιπποκράτους. «Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να συνεργαστούν ειλικρινά σ' αυτήν την πορεία και όχι να περιορίζονται σε επικοινωνιακές κινήσεις. Δεν είναι δυνατόν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αλληλοκατηγορίες τους και προκειμένου να συντηρήσουν έναν παρά φύση διπολισμό να δίνουν άλλοθι στη Χρυσή Αυγή, στη λογική εξυπηρέτησης μικροκομματικών στόχων.
Όπως και ότι είναι αδιανόητο να ακούγεται για οποιονδήποτε λόγο το "heil hitler" στη Βουλή των Ελλήνων».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.