ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πωλητήριο και στο Σκοπευτήριο Καισαριανής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

08:16 - 22 Μαϊ 2013 | Πολιτική
Πωλητήριο και στο Σκοπευτήριο Καισαριανής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θεανώ Φωτίου, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, κατήγγειλλε την υπαγωγή του ιστορικού Σκοπευτηρίου Καισαριανής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Το υπουργείο, σύμφωνα με Το Βήμα, απέφυγε να τοποθετηθεί σε σχέση με την καταγγελία και, στο μεταξύ, έκανε γνωστό το περιεχόμενο της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την τριπλή συγχώνευση των κατασκευαστικών εταιριών του δημοσίου που προβλέπει μεταβατική λειτουργία τριών μηνών με τρεις διακριτούς κλάδους υποδομών, δηλαδή, υγείας, δικαιοσύνης και εκπαίδευσης, αντίστοιχα.

 

«Έχετε εντάξει σε αυτήν τη λίστα κάτι που είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά. Έχετε εντάξει σε αυτήν τη λίστα, την έκταση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, 99 στρεμμάτων, φοβερής και τρομακτικής ιστορικής μνήμης για τον τόπο. Αυτή η έκταση δεν ξεπουλιέται, κύριε Υπουργέ. Είναι μεγάλο ατόπημα ότι την εντάξατε σε αυτή τη λίστα. Ο ΟΣΚ αυτήν την έκταση θα την απέδιδε στο Δήμο Καισαριανής. Εξηγήστε μου, σας παρακαλώ, πώς βρέθηκε η ιστορική έκταση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής μέσα στην αξιοποίηση της περιουσίας του ΟΣΚ ΑΕ» είπε η κ.Φωτίου, απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, χωρίς, όμως να εισπράξει απάντηση για την εν λόγω καταγγελία.

 

skopeythrio1vn

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.