ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα ενότητας της τρικομματικής κυβέρνησης στέλνει ο Σαμαράς - Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Α. Τσίπρα

14:37 - 09 Ιουν 2013 | Πολιτική
Μήνυμα ενότητας της τρικομματικής κυβέρνησης στέλνει ο Σαμαράς - Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Α. Τσίπρα
Ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη υπογραμμίζει ότι παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και τις διαφωνίες των τριών πολιτικών αρχηγών, η κυβέρνηση είναι σωτήρια για τη χώρα.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός, εξήρε την προσπάθεια που κάνουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί (Α. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης, στο πλαίσιο της τρικομματικής κυβέρνησης και επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο λαός θα του επιφυλάξει "αυτοκρατορική απομόνωση".

Η τρικομματική κυβέρνηση τραβάει το κουπί, με διαφωνίες, αλλά είναι σωτήρια για τη χώρα

«Με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς έχουμε, ασφαλώς, πολλές διαφορές. Διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, διαφορετική ιστορική διαδρομή. Ομως δίνουμε το μήνυμα της ενότητας. Ο κ. Τσίπρας ζητάει το θρόνο της εξουσίας βρίζοντας τον τόπο. Θα έχει από τον ελληνικό λαό αυτοκρατορική απομόνωση. Εμείς οι τρεις, αντίθετα, τραβάμε κουπί, χωρίς κακίες για τον τόπο, με διαφωνίες, ναι, για το καλό του τόπου. Κωπηλασία χρέους θα έλεγε ο ποιητής», επισήμανε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε, ακόμα πως η τρικομματική κυβέρνηση δεν είναι μόνο πρωτοφανής, αλλά και σωτήρια για τη χώρα.

trikommatikh kybernhsh622

Η κυβέρνηση απέτρεψε την αποσταθεροποίηση της χώρας

Η τρικομματική κυβέρνηση διέψευσε τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν την καταστροφή της χώρας και η Ελλάδα όχι μόνο δεν καταστράφηκε, αλλά η κυβέρνηση απέτρεψε την αποσταθεροποίηση της χώρας παρέμεινε σταθερή και αποκατέστησε την αξιοπιστία της είπε ο κ. Σαμαράς. 'Αλλαξε η εικόνα της Ελλάδας και αυτές τις επιτυχίες τις αναγνωρίζουν και όσοι ξένοι δεν είχαν να πουν καλό λόγο για την χώρα μας και το μέλλον επιφυλάσσει και άλλες θετικές εκπλήξεις για τους Ελληνες.

Ο κ. Σαμαράς έστρεψε τα πυρά του εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ και σχετικά με το φαινόμενο της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Επισήμανε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ ενοχλείται από τη θεωρία των δύο άκρων, όμως είπε ότι οι ακραίες συμπεριφορές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τροφοδοτούν το άλλο άκρο, που είναι η Χρυσή Αυγή. Ως παράδειγμα επικαλέστηκε τη θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ για τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, λέγοντας ότι με αυτή "υπηρετεί τους νεοναζί".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.