ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγαλώνουν οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ(upd)

21:13 - 11 Ιουν 2013 | Πολιτική
Μεγαλώνουν οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ(upd)
Η εξαγγελία της κυβέρνησης, μέσω του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου, για το τέλος της ΕΡΤ, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε κόμματα και κοινωνικούς φορείς.

Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων, συνδικαλιστών και όσων αντιδρούν στην απόφαση έχει συγκεντρωθεί έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω τόσο από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όσο και από τα τηλεοπτικά στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης.
 
Παράλληλα, έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.
 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης, το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ έπεσε.
 

Στο κτίριο της ΕΡΤ βρέθηκε και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για πραξικόπημα το οποίο στρέφεται ενάντια στον ελληνικό λαό.

 

Ανακοινώσεις κατά του κλεισίματος που ποωθεί η κυβέρνηση υπήρξαν και από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά και από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

 

131226g-11062013

 


Σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν, όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, να κρατήσουν «με κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή».

Επίσης καλούν πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών το απόγευμα της Τρίτης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:58 - 11 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.