ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΚ: «Ο Σαμαράς έχει δείξει ξεχωριστό κουράγιο»... στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων

13:34 - 17 Ιουν 2013 | Πολιτική
ΕΛΚ: «Ο Σαμαράς έχει δείξει ξεχωριστό κουράγιο»... στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων
Θέση υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ πήρε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, μέσω ανακοίνωσης που έξεδωσε ο πρόεδρος του, Βίλφριντ Μάρτενς

Σύμφωνα με τον κ. Μαρτένς ο Αντώνης Σαμαράς «έχει επιδείξει ξεχωριστό κουράγιο στην υλοποίηση μιας φιλόδοξης μεταρρυθμιστικής ατζέντας για να επιλύσει τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας».

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην ΕΡΤ τονίζοντας πως «φαίνεται πως είναι ο μόνος δρόμος για την τελική αναδιάρθωρση του δημοσίου οργανισμού» καθώς όπως λέει θυμάται ο ίδιος πως πολλές προσπάθειες για την εξυγιάνση της ΕΡΤ απέτυχαν καθώς υπήρχαν έντονες συνδικαλιστικές αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με τον κ. Μαρτένς ο Αντώνης Σαμαράς τους τελευταίους δώδεκα μήνες έχει αποκαταστήσει την αξιοπιστία της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται πίσω στη σωστή πορεία.  

«Μετά τη δύσκολη απόφαση της περασμένης εβδομάδας από την ελληνική κυβέρνηση, η Ευρώπη θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να διασφαλιστεί πως οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα είναι μάταιες και για να διασφαλιστεί η ανάπτυξη», κατέληξε ο κ. Μαρτένς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.