ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απόγευμα η συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ έξω από την ΕΡΤ

09:57 - 19 Ιουν 2013 | Πολιτική
Το απόγευμα η συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ έξω από την ΕΡΤ
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ οργανώνουν στις 6 το απόγευμα έξω από το Ραδιομέγαρο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία απαιτεί την άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους.

«Ο αγώνας μας είναι αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η Εκτελεστική Εξουσία.

» Η Συνομοσπονδία μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τη μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, του εργατικού δικαίου και για την ανατροπή των αυταρχικών αποφάσεων.

» Οι κινητοποιήσεις και οι αγωνιστικές μας δράσεις θα κορυφώνονται, όσο συνεχίζονται οι βάρβαρες, αντιδημοκρατικές και αντεργατικές κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα κλιμάκια της ΓΣΕΕ θα επισκεφτούν χώρους εργασίας, ώστε να οργανωθεί - προετοιμαστεί η επόμενη κινητοποίηση μας, σε χρόνο που θα αποφασίσει με νεότερη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.