ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Όχι» σε εκλογές από τους εμπόρους

10:54 - 19 Ιουν 2013 | Πολιτική
«Όχι» σε εκλογές από τους εμπόρους
Έκκληση για πολιτική, κοινωνική και οικονομική σταθερότητα απευθύνει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) σε ανοικτή επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς εν όψει της αποψινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Κορκίδης εκφράζει την ελπίδα η αποψινή σύσκεψη «να εκτονώσει την πίεση, να διώξει την αβεβαιότητα, να προσεγγίσει τον κίνδυνο και να διαψεύσει το δίλημμα των πρόωρων εκλογών».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, τονίζει ότι «οι εκλογές, πριν την εξάντληση της τετραετίας, είναι απαγορευμένη λέξη για το ελληνικό εμπόριο και την αγορά» και σημειώνει ότι «η διάλυση της Βουλής δεν εξυπηρετεί κανέναν και τίποτα, ενδέχεται δε να μας οδηγήσει όλους στην καταστροφή».

Καλεί ακόμη τους τρεις αρχηγούς να βρουν μια κοινά αποδεκτή πολιτική λύση για το θέμα της ΕΡΤ, ενώ υποστηρίζει ότι «στην παρούσα φάση η καλύτερη δυνατή μεταρρύθμιση που θα προτιμούσαμε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, είναι ένας επιλεκτικός, ποιοτικός και λειτουργικός  ανασχηματισμός».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 19 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.