ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Πολύδωρας: «Βεβαίως...να υπάρξει συνεργασία με την Χρυσή Αυγή»

21:14 - 01 Ιουλ 2013 | Πολιτική
Σάλος από τις δηλώσεις του Β. Πολύδωρα περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή.

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, λέω ...έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.

Χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα» είπε ο Β. Πολύδωρας μιλώντας το μεσημέρι στο ραδιοσταθμό Real.

Στην ερώτηση αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε «Βεβαίως... Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης; Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου της Γερμανίας;» .

Ο κ. Πολύδωρας πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;» Χαρακτήρισε το success story ως «ψυχολογική ένεση» και επέκρινε την κυβέρνηση ότι συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.