ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βολές κατά Σαμαρά και Βενιζέλου από Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

20:51 - 10 Ιουλ 2013 | Πολιτική
Βολές κατά Σαμαρά και Βενιζέλου από Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Με την ομιλία του επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε τις εργασίες του το πρώτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή και να μετατρέψει την αξιωματική αντιπολίτευση σε ενιαίο κόμμα.

Εδώ και ένα χρόνο, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάη που ανέτρεψαν το πολιτικό σκηνικό, ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς που καταφέρνει να ενώνει το λαό μας σε ένα ευρύ μέτωπο νίκης και ανατροπής, τόνισε ο κ.  Τσίπρας.

 

Όλες οι γερασμένες δυνάμεις της χώρας, συνέχισε, όλες οι γερασμένες δυνάμεις του παλιού κόσμου που φεύγει, ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα.

 

«Τα κόμματα του χθες, τα υπεύθυνα για το κατάντημα της χώρας και του λαού, που έριξαν την οικονομία στα βράχια, οι ακροδεξιοί του κου Σαμαρά και του κου Βορίδη, οι καιροσκόποι του κου Βενιζέλου, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι βαρόνοι των μίντια και της οικονομικής διαπλοκής, οι φοροφυγάδες των διαφόρων λιστών με τις αφορολόγητες καταθέσεις, οι πλιατσικολόγοι της δημόσιας περιουσίας, οι δανειστές της διεθνούς τοκογλυφίας. Όλοι τους ενώθηκαν για να μας αντιμετωπίσουν», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.