ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωστής Μπακογιάννης: "Η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος"

10:47 - 11 Ιουλ 2013 | Πολιτική
Ενδοοικογενειακές τριβές και πολιτικό ζήτημα φαίνεται να προκαλεί το ζήτημα της κινητικότητας - διαθεσιμότητας χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κωστής Μπακογιάννης επικρίνει τις επιλογές αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βηματοδότη" του Βήματος, ο γιος της Ντόρας και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, ανέφερε πως "η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος" και ότι "η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική".

 

Ο κ. Μπακογιάννης φέρεται επίσης να δήλωσε ότι οι περικοπές προσωπικού γίνονται με προχειρότητα και να πρόσθεσε: "Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;".

 

 

"Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ' ό,τι κλήθηκε να λύσει. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις" πρόσθεσε ο ίδιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.