ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Σεπτέμβριο θέλει να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος

17:00 - 19 Ιουλ 2013 | Πολιτική
Το Σεπτέμβριο θέλει να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος
Μετά το καλοκαίρι ζητεί να απολογηθεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

«Ζητούμε εύλογο χρόνο» τόνισε ο Λεωνίδας Κοτσαλής. «Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να προετοιμαστεί ο πρώην υπουργός σε τόσο λίγο χρόνο. Ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος, έχουν προκύψει πλήθος ερωτημάτων από τις 34 ημέρες της διαδικασίας».

 
Και πρόσθεσε: «Είναι κρίσιμο για τον Τσοχατζόπουλο. Θέλουμε με κάθε τρόπο να ξεδιαλύνει αυτή η βαριά ατμόσφαιρα. Θα είναι μήνυμα στην ελληνική κοινωνία να διεξαχθεί αυτή η δίκη με όρους δικαίου».
 
Παρά το γεγονός ότι και οι άλλοι συνήγοροι συμφώνησαν με την έναρξη των απολογιών μετά το καλοκαίρι, εν τούτοις η εισαγγελέας διαφώνησε, τονίζοντας ότι «συμβιβασμοί στα ζητήματα δικονομίας δεν υπάρχουν». Κραδαίνοντας μάλιστα τον Κώδικα, είπε: «λύνονται όλα εδώ!».
 
Η υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου επανέφερε το θέμα κλήτευσης των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς μετά τις καταθέσεις των δύο στρατιωτικών «υπάρχει σύγχυση» - όπως δήλωσε.
 
Σε παρέμβασή του, μάλιστα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είπε προς τους δικαστές, ότι «δεν γνωρίζετε την ουσία της υπόθεσης». Τους κάλεσε «να συζητήσουμε αυτό που φαίνεται ότι αρνείστε να συζητήσουμε: την ουσία της υπόθεσης. Έχω κακή εμπειρία από τη διαδικασία της Βουλής. Στο Κοινοβούλιο τα δυο κόμματα τα έκαναν πλακάκια. Το σκάνδαλο είναι ότι τα υποβρύχια δεν έχουν παραδοθεί ακόμη. Γι' αυτό μιλάω, γι' αυτό ζητάω χρόνο».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.