ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατηγορεί για ξεπούλημα της χώρας τον Σαμαρά η Τζάκρη

17:51 - 31 Ιουλ 2013 | Πολιτική
Κατηγορεί για ξεπούλημα της χώρας τον Σαμαρά η Τζάκρη
Με σκληρή δήλωση η Θεοδώρα Τζάκρη αιτιολόγησε την μη ψήφιση της τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, με την οποία γίνεται προσπάθεια βελτιωθεί η εικόνα της εταιρία για να γίνει πιο εύκολη η πώληση της.

«Η σημερινή μου στάση είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντας το success story.

 

Η απόφαση μου αυτή είναι ακόμα ένα μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δε χαρίζουμε την περιούσια του ελληνικού λάου. Τις φοβέρες αναπτυξιακές ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις χώρες του», τόνισε η κυρία Τζάκρη.

 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτυπώνει ένα κλίμα που υπάρχει στις κατά ιδίαν συζητήσεις πολλών βουλευτών των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι  εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την ιδιωτικοποίηση των υδατίνων πόρων.

 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μια μέρα μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, που ανέφερε ότι είναι προβληματισμένος για τον αν η κυβερνητική πλειοψηφία θα αντέξει το «μαραθώνιο» που έχει μπροστά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:09 - 31 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.