ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Μαξίμου ο πρίγκηπας της Σ. Αραβίας

20:53 - 22 Αυγ 2013 | Πολιτική
Στο Μαξίμου ο πρίγκηπας της Σ. Αραβίας
Οι αποκρατικοποιήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρίγκιπα Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ με τον πρωθυπουργό, Αντώνης Σαμαρά στο Μέγαρο μαξίμο.

Στις 16:00 διάβηκε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλσαούντ προκειμένου να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα βρέθηκαν το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, ενώ ο πρίγκιπας φέρεται να εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του για επενδύσσεις στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο πολυεκατομμυριούχος πρίγκιπας συναντήθηκε και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο ΥΕΘΑ.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας «συζήτησαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες».

Ο πρίγκιπας, ο οποίος βρίσκεται στην 26η θέση της λίστας του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, κατέχει μεγάλα μερίδια σε εταιρείες όπως η Citigroup και η Apple.

Είναι ανιψιός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα και ιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων, όπως το Plaza στη Νέα Υόρκη, το Savoy στο Λονδίνο και το George V στο Παρίσι.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:36 - 22 Αυγ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.