ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταυρίδης: Οι Έλληνες δεν διαθέτουν ούτε μέτρια νοημοσύνη

11:43 - 28 Αυγ 2013 | Πολιτική
Σταυρίδης: Οι Έλληνες δεν διαθέτουν ούτε μέτρια νοημοσύνη
Υβριστική επίθεση κατά των ελλήνων πολιτών εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στ. Σταυρίδης σε συνέντευξή του σε νορβηγική εφημερίδα, επειδή αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις και την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού.

Υβριστική έκφραση χρησιμοποίησε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, μιλώντας σε νορβηγίδα δημοσιογράφο, αναφερόμενος στους κατοίκους που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, ενώ πρόσθεσε πως οι Έλληνες δεν διαθέτουν ούτε μέτρια νοημοσύνη.

Η συνέντευξη δόθηκε στην δημοσιογράφο Κριστίνα Πλετέν για την εφημερίδα Bergens Tidende, που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια κατοίκους".

Διάφορα ήταν τα σημεία... αιχμής, αλλά ορισμένα ξέφυγαν από τα φυσιολογικά πλαίσια μίας συνέντευξης.

Για παράδειγμα, όταν ερωτήθηκε για τις αντιδράσεις των κατοίκων που ζητούν το Ελληνικό να γίνει πάρκο, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, είχε δηλώσει (στα αγγλικά): "Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γ...! (F... you). Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα".

Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία

Έτερο σημείο που προκαλεί εντύπωση είναι η κριτική του στην νοημοσύνη των Ελλήνων. "Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι από το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια" είχε πει. 

«Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

elliniko310 280813

Τελευταία τροποποίηση στις 11:50 - 28 Αυγ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.