ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθολική η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία, λέει η ΟΛΜΕ

10:43 - 16 Σεπ 2013 | Πολιτική
Καθολική η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία, λέει η ΟΛΜΕ
Σε πάνω από 90% ανέρχεται η συμμετοχή των καθηγητών στην απεργιακή κινητοποίηση της ΟΛΜΕ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θέμης Κοτσυφάκης, σε δηλώσεις του Star.

Οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρούν από σήμερα σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο πραγματοποιούν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί  (ΟΙΕΛΕ).

 

Τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως 14:00, έχει εξαγγείλει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί 48ωρη απεργία.

 

Και οι διοικητικοί υπάλληλοι ανώτατων ιδρυμάτων προχωρούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου σε απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της επικείμενης διαθεσιμότητας 1.500 εργαζομένων στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

 

Στις 12 το μεσημέρι διοργανώνεται κοινή απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια από ΟΛΜΕ, ΟΔΠΤΕ (Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας), ΟΑΕΔ (Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΑΕΔ), ΠΟΣΕ ΙΚΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλ. Εργαζομένων ΙΚΑ) και ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.