ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρά επεισόδια στο Κερατσίνι

19:11 - 18 Σεπ 2013 | Πολιτική
Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη έξω από το ΑΤ Κερατσινίου, όπου πραγματοποιείται αντιφασιστική διαμαρτυρία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Προπηλακισμό από τους συγκεντρωμένους δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στο ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής συγκέντρωσης που πραγματοποιείται στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος Παύλος Φύσσας, στην Αμφιάλη, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων.

Φωτιές έχουν μπει αυτήν ώρα σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Γρ. Λαμπράκη, ενώ έχει γίνει χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από την αστυνομία.
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, στην Γρηγορίου Λαμπράκη Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται εκεί για την προστασία του τμήματος με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.
Αυτήν ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει διαδηλωτές και ρίχνουν από δύο πλευρές δακρυγόνα.
Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην οδό Παναγή Τσαλδάρη φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει».

Προπηλακισμός του Π. Καμμένου

Στη διαδήλωση εμφανίστηκε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, οι διαδηλωτές όμως τον εμπόδισαν να κατέβει από το αυτοκίνητό του και εκείνος αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προπηλακίστηκε από τους συγκεντρωμένους και γρονθοκοπήθηκε, ενώ αμέσως μετά κατόρθωσε να διαφύγει από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας με μηχανή έχοντας αίματα στο πρόσωπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:49 - 18 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.