ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην ανακρίτρια Πειραιά η σύζυγος του 45χρονου δράστη στο Κερατσίνι

17:30 - 19 Σεπ 2013 | Πολιτική
Στην ανακρίτρια Πειραιά η σύζυγος του 45χρονου δράστη στο Κερατσίνι
Στον εισαγγελέα και ο συλληφθείς πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στην 6η τακτική ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκαν το απόγευμα η σύζυγος του 45χρονου δράστη της δολοφονίας του Παύλος Φύσσας, καθώς και μία άλλη γυναίκα, που φέρεται ότι είναι συγγενικό τους πρόσωπο, με την κατηγορία της ψευδορκίας.

Επιπλέον, στην ανακρίτρια οδηγήθηκε και απολογήθηκε, ήδη, ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο γραμματέας φέρεται να υποστήριξε ότι τον κάλεσε η αστυνομία να ανοίξει τα γραφεία της οργάνωσης και ότι στη διάρκεια έρευνας των αστυνομικών, βρέθηκε ένα πτυσσόμενο διαλυμμένο γκλομπ, το οποίο ήταν ξεχασμένο. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον συλληφθέντα για τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.

Οι κατηγορίες, που βαρύνουν τους τρεις, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες τους αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι και να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Συνελήφθη ο οδηγός του Ν. Μιχαλολιάκου 

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο πρώην οδηγός του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, συνελήφθη αργά χθες τη νύχτα στον Πειραιά.
Μετά απο έρευνα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες και ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα. Σε βάρος του σχηματίστηκε ανεξάρτητη δικογραφία από την Ασφάλεια, μετά από καταγγελία ότι κατείχε όπλα.Ο συλληφθείς, 26 ετών, είναι στέλεχος της νεολαίας της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε υποβάλει αίτημα για άδεια οπλοφορίας, ως οδηγός και συνοδός του κ. Μιχαλολιάκου, η οποία όμως απορρίφθηκε την 5η Μαρτίου του 2013.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:17 - 19 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.