ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταδίκη υποψήφιου βουλευτή της Χρυσή Αυγής σε 12μηνη φυλάκιση

14:20 - 25 Σεπ 2013 | Πολιτική
Καταδίκη υποψήφιου βουλευτή της Χρυσή Αυγής σε 12μηνη φυλάκιση
Προσαγωγές 17 μελών της Χρυσής Αυγή στον Πειραιά.

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, σε πολιτευτή της Χρυσής Αυγής για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης κατά συρροή, σε βάρος 3 νεαρών γυναικών, χθες το βράδυ μέσα στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Οι τρεις κοπέλες, είχαν προσαχθεί μαζί με 20 άλλους νεαρούς, για την επίθεση που έγινε από αγνώστους, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο κατάστημα στρατιωτικών ειδών, που διατηρεί ο πρώην πολιτευτής της Χ.Α. στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Έξω από Δικαστικό Μέγαρο, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες νεαροί, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της δίκης, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Προσαγωγές 17 ατόμων στον Πειραιά

Σε 17 προσαγωγές ατόμων στην πλατεία Θεάτρου, κοντά στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας της ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στην κατοχή των προσαχθέντων εντοπίστηκε κάτι.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προσαγωγές, έγιναν στα πλαίσια αστυνομικών ελέγχων στην περιοχή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:22 - 25 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.