ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς

23:28 - 04 Οκτ 2013 | Πολιτική
Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς
Εισαγγελική εντολή για διερεύνηση καταγγελιών σχετικά με τη διακίνηση πολεμικών όπλων.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από την Παρασκευή ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έχοντας κριθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Η μεταγωγή του από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και περίπου στις 2:30 το μεσημέρι το όχημα της αντιτρομοκρατικής πέρασε την πύλη των φυλακών.

 Η ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα και ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και βρίσκεται κρατούμενος ο καθ' ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιάς.

Ο Χρ.Παππάς, ο τελευταίος από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απολογήθηκε, κράτησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, την ίδια γραμμή με τους υπόλοιπους, ισχυριζόμενος πολιτική δίωξη και αρνούμενος τις κατηγορίες.

Σε ειδικά κελιά οι Μιχαλολιάκος και Λαγός

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται ήδη ο γγ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.
Ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος, στον Ελαιώνα Θηβών.

Στο μεταξύ, το πρωί παραδόθηκε στις Αρχές, κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που ήταν καταζητούμενος.

Το μεσημέρι παρουσιάστηκε στην Αντιτρομοκρατική και συνελήφθη και δεύτερος καταζητούμενος στην υπόθεση.

Εισαγγελική έρευνα για διακίνηση πολεμικών όπλων

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τη διακίνηση πολεμικών όπλων από καταζητούμενο επιχειρηματία, τα οποία σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.