ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα διεθνής διάκριση στη Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη

00:02 - 07 Οκτ 2013 | Πολιτική
Νέα σημαντική διεθνή διάκριση έλαβε η δικηγορική εταιρεία Κουταλίδη, σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, που διοργανώθηκε από την American Lawyer Media (AML) κορυφαίο οργανισμό νομικών εκδόσεων των Η.Π.Α., εκδότη, μεταξύ άλλων, των νομικών περιοδικών American Law Journal και American Lawyer.

Το βραβείο απονεμήθηκε με βάση την διεθνή δραστηριότητα της δικηγορικής εταιρείας Κουταλίδη και ειδικότερα για τη συμμετοχή της ως συμβούλου των εκπροσώπων διεθνών πιστωτών στη μεγαλύτερη παγκοσμίως αναδιάρθρωση κρατικού χρέους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο και τιμητική πλακέτα, για λογαριασμό της δικηγορικής εταιρείας Κουταλίδη, οι κ.κ. Νίκος Χ. Κορίτσας, διαχειριστής εταίρος καθώς και οι εταίροι δικηγόροι Νίκος Β. Σαλακάς, Κάτια Ι. Πρωτόπαπα, και Σόφη Κουταλίδου.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Νίκος Χ. Κορίτσας δήλωσε: «η νέα αυτή διάκριση της εταιρείας μας αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση της ποιότητας της εργασίας μας, που στέκεται πλέον επάξια στο ίδιο επίπεδο με εκείνο των διεθνών συναδέλφων μας. Στην δύσκολη για την χώρα μας παρούσα συγκυρία, η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικού αριθμού εκπροσώπων διεθνών τραπεζών και χρηματοοικονομικών οίκων, μεγάλων εταιρειών και διεθνών οργανισμών του χρηματοπιστωτικού τομέα, αλλά και των σημαντικότερων διεθνώς δικηγορικών εταιρειών.

Τελευταία τροποποίηση στις 01:00 - 07 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.